Wat doet Therapeut van Binnenuit?

Houden deze vragen je bezig:

  • Hoe kan ik mijn droom toepassen in het dagelijks leven?

  • Hoe kan ik beter dromen onthouden?

  • Hoe zet ik een droomdagboek op?

  • Welke voeding is van invloed op mijn dromen?

  • Wat doe je als je wakker wordt uit een droom waarvan je weet dat de boodschap ervan belangrijk is?

De betekenis van je dromen is heel persoonlijk. Een (online) droomwoordenboek kan hierbij helpen maar vaak kom je er niet helemaal verder mee. Het gevoel in de droom was heel erg sterk of de droom was gewoonweg eng.  Veel mensen hebben zich herhalende dromen, vaak al vanaf de kindertijd. Het is dan fijn om te rade te gaan bij iemand die je kan helpen om de droom betekenis te geven.

Je zoekt eerst zelf wat rond op internet, en komt dan op allerlei vage websites en schimmige fora terecht. Er is echter volop informatie voor professioneel onderzoek te vinden, zoals bij de onze bronnen bij de Nederlandse droomvereniging VSD of de internationale studievereniging IASD). Beiden brengen je niet wat je zocht.

Je vertelt je droom aan je familieleden of een vriend(in). 
Soms kunnen je naasten heel goed dromen uitleggen, hoewel deze vaak “te dicht bij je” staan.  Zo blijf je met een onbestemd gevoel zitten, het idee dat je net die ene stap extra zou moeten zetten om tot echte inzichten te komen. Om nu eindelijk het grotere geheel te kunnen zien, of de onderliggende levensthemas eens vanuit een heel andere invalshoek te benaderen.

Schakelt dan een droomprofessional zoals Therapeut van Binnenuit in. Therapeut van Binnenuit geeft je graag vanuit een psychologische invalshoek -maar vooral met gevoel- practische handreikingen om zelf duiding te geven aan de signalen uit je droom.

Ook kan droomwerk ingezet worden in een breder coachingstraject. Wat ons uniek maakt is dat Therapeut van Binnenuit indien gewenst tevens gebruik maakt van orthomoleculair voedingsadvies, voor een goede balans tussen lichaam en geest.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!